Silmälasit netistä?

Silmälasit netistä?

Enpä tiennyt mitä tulisi käymään kun päädyin viime viikolla sitten ihan sattumalta sellaisella sivustolle kuin Lasitpäähän, ja tarkemmin ottaen vielä tuohon silmälasien ostamisesta netistä kertovaan artikkeliin.

No kalliiksi se ainakin tuli 😀

Silmälasit eivät tullee kuitenkaan itselleni, vaan päätyivät lopulta vaimoni haltuun. Tai siis heti kun en tänne tulevat, todennäköisesti jo huomenna tai sitten viimeistään ylihuomenna. Ne laitettiin tilaukseen perjantaina, ja lähti matkaan maanantaina jo aika aikaisin. Ekaa kertaa ollaan tilattu silmälasit netistä, joten on tää hieman jännittävää menikö se hyvin, vai tuliko tilattua ihan vääränkokoiset lasit.

silmälasit netistä
Tilattiin tän näköiset silmälasit mitkä tällä naisella on.

Ne ketkä ei silmälaseja käytä ei ehkä tiedä, että niissä on aika monta erilaista mittaa, jotka olisi kyllä hyvä saada aika tarkalleen oikein tai sitten niitä laseja ei todellakaan ole kiva pitää päässä. Vähän sama asia on myös aurinkolasien kanssa, mutta koska niitä ei pidetä päässä niin kauaa kuin silmälaseja, niin niiden kanssa ei ole aivan niin vakavaa jos mitat ei ole täysin kohdillaan. Silmälasit kun on päässä kuitenkin sen 10 – 16 tuntia päivässä, monesti vielä putkeen, niin pienikin virhe voi aiheuttaa kaikkea ikävää.

Se lohtu tossa onneksi on, että kun me tilattiin noi silmälasit netistä, niin ne voi kyllä palauttaa noi vaan jos ne ei sitten oikein sovikkaan. Mutta onhan tossa sitten aina tota vaivaa, jonka jättäisi mielummin tekemättä. Ei siinä sinällään kuitenkaan ole sellaista taloudellista riskiä, joka on hyvä se.

Odotetaan vaimon kanssa nyt jännittyneenä, millaiset lasit sieltä tulee ja saatiinko me mitat oikein. Osa otettiin suoraan hänen silmälasimääräyksestään, mutta pari mittaa mä mittasin hänestä. Oon aika hyvä mittaaja, mutta ongelma on enemmänkin se, että mittasinko ihan varmasti oikeita asioita 🙂 No katotaan, eiköhän sieltä nyt ihan hyvä lasit oo tulossa.

Nää on vielä kalleimmat silmälasit mitä ollaan koskaan ostettu, ja jännä myös kuulla, onko tossa oikeasti sen vertaa eroa että ton hinnan näkee. Tavallaan toivon että on, koska muuten ollaan ehkä tavallaan maksettu turhaan. Mutta toisaalta jos eroa ei olisi, tarkoittaisi se sitä että jatkossa voisi sitten ostaa edullisempia silmälaseja ongelmitta.

Oli miten oli, totuuden hetki lähestyy, ja kohta se totuus meille selviää. Tulispa ne silmälasit jo huomenna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *